Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk. Let op: dr Albert maakt geen gebruik van het eConsult. Hem kunt u bereiken via het terugbelspreekuur.

U kunt alleen vragen stellen die betrekking hebben op uzelf of op uw minderjarige kind. Vragen over partners of ouders worden niet beantwoord. Zij dienen zelf een account aan te maken en langs die weg hun vraag te stellen.

Wij streven er naar uw vraag binnen drie werkdagen te behandelen.

Spoedgevallen

Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact met de praktijk. Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten: 0187-681312

Bel in geval van levensbedreigende situaties het spoednr 0187-683242 of het landelijk noodnummer 112.

Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Kies eerst een onderwerp of medewerker voordat u de vraag stelt. Extra informatie over de onderwerpen vindt u bij 'Toelichting'. Voor informatie over de medewerker klikt u op 'meer informatie'.

(Herhaal)medicatie

U kunt uw nieuwe medicatie aanvragen via de herhaalrecepten module (Herhaalrecepten).

Aanvragen voor antibiotica worden niet via de site of telefonisch afgehandeld. Hiervoor dient een afspraak te maken op het spreekuur.

Contact

Spoednummer 0187-683242
 

Huisartsenpraktijk Kop van 't Eiland

Locatie Ouddorp: Dorpstienden 3a
3253 AS Ouddorp
Telefoon:
0187-681312
Receptenlijn:
0187-681312 optie 2
KvK:
24460857
Locatie Goedereede: Jongkoenstraat 1b
3252 AV Goedereede
info@huisartsouddorp.nl (alleen voor administratieve zaken)
Routebeschrijving >

Online afspraak maken

">button-digistente