Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Project cardiologie stichting Koel

 

Geachte mevrouw, meneer,

Uw huisarts doet mee aan de controlegroep van het Project Cardiologie.

Het project Cardiologie wil graag de rol en kennis van de huisarts versterken op het gebied van cardiologische aandoeningen, waardoor de patiënt langer bij de eigen huisarts kan blijven. Uw huisarts neemt deel aan de controlegroep en dit houdt in, dat uw huisarts u net als altijd blijft behandelen. Er verandert dus niets voor U.

Om de kwaliteit en effectiviteit van de geleverde zorg te meten, vinden er gedurende het project metingen plaats. Hierbij worden (anonieme) patiëntengegevens van deelnemende huisartsen gebruikt voor analyse en rapportage. Gekeken wordt hoe men efficiënter en vooral ook patiëntvriendelijker met zorg kan omgaan.

Hoe wordt omgegaan met uw privacy?

Er wordt uiterst vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens, dit in overeenstemming met de wettelijke regels omtrent privacy. Mocht u desondanks bezwaar hebben tegen het gebruik van uw gegevens dan kunt u dit kenbaar maken bij uw huisarts.

Hartelijk dank voor gebruiken van uw gegevens!

 

Contact

Spoednummer 0187-683242
 

Huisartsenpraktijk Kop van 't Eiland

Locatie Ouddorp: Dorpstienden 3a
3253 AS Ouddorp
Telefoon:
0187-681312
Receptenlijn:
0187-681312 optie 2
KvK:
24460857
Locatie Goedereede: Jongkoenstraat 1b
3252 AV Goedereede
info@huisartsouddorp.nl (alleen voor administratieve zaken)
Routebeschrijving >

Online afspraak maken

">button-digistente