Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

U kunt de praktijk bellen voor een afspraak op werkdagen, bij voorkeur tussen 08.00 en 10.15 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken  van de e-consultmogelijkheid op de website (eConsult) of u kunt dezelfde dag terug gebeld worden door één van de artsen.

U kunt een afspraak maken bij de huisarts van uw keuze en op de locatie van uw keuze. Echter niet alle artsen zijn dagelijks op de praktijk. Hierdoor kan het zijn dat u bij dringender zaken, in overleg met u, door een andere huisarts geholpen wordt. Wij verzoeken u zoveel mogelijk met hetzelfde probleem dezelfde arts te bezoeken. Wilt u per consult één probleem bespreken?

Onderaan deze pagina staat het spreekuur rooster. Dit rooster is onder voorbehoud. Bij afwezigheid van één van de artsen wordt het rooster aangepast.

Afspraak via de website

Vanaf 14 december 2015 is het weer mogelijk om online afspraken te maken. We werken met een nieuw systeem dat volledig geintegreerd is met ons huisartsen informatie systeem. Een groot voordeel van het nieuwe systeem zal voor u zijn dat er beduidend meer spreekuur tijden beschikbaar zijn om online te worden ingevuld. Ook kunt u afspraken maken bij de assistente.

Een afspraak maken gaat nog net zo makkelijk als voorheen. Voor het wijzigen of annuleren van een afspraak heeft u echter een DigiD toegang met sms functie nodig. Deze kunt u aanvragen via www.digid.nl. U kunt uw afspraak annuleren of wijzigen via www.mijngezondheid.netUiteraard kan dit ook via de assistente. 

Let u erop dat u een dubbel consult (= 20 minuten) boekt als een meer vragen heeft of wat meer tijd nodig denkt te hebben.

Het maken van een afspraak voor een keuring, ingreepje, plaatsing van een spiraal etc kan NIET via de website.

">button-digistente

Meer tijd

Een enkele afspraak/consult is 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda door het maken een dubbele afspraak (dubbel consult) van 20 minuten

Verhinderd?

Wanneer u verhinderd bent voor uw afspraak verzoeken wij u deze zo snel mogelijk af te bellen. Wij kunnen dan iemand anders in uw plaats helpen. Bij niet afbellen zijn we genoodzaakt om het consulttarief in rekening te brengen.

Let op: steeds minder zorgverzekeraars zijn geneigd deze "niet verschijnen zonder bericht" consulten te vergoeden, het kan dus zijn dat u hiervan een rekening ontvangt.

Roosters per 17/4/2014

Rooster Arts Ouddorp  Arts Goedereede  Physician Assistant Ouddorp

Maandagochtend

Maandagmiddag

dr. Albert

dr. Scheijgrond

 

dr. Pronk

mw. van Verseveld

mw. van Verseveld

Dinsdagochtend

Dinsdagmiddag

dr. Scheijgrond en dr. van Orden

dr. Albert en dr. van Orden (tot 14.00 uur)

dr. Pronk

 

 afwezig

Woensdagochtend

Woensdagmiddag

 

dr. Scheijgrond

dr. van Orden

 

mw. van Verseveld

mw. van Verseveld

Donderdagochtend

Donderdagmiddag

dr. Scheijgrond en dr. Pronk

dr. van Orden

dr. Albert

 

mw. van Verseveld

mw. van Verseveld

Vrijdagochtend

Vrijdagmiddag

 

dr. Albert

dr. van Orden

 

mw. van Verseveld

mw. van Verseveld

Bovenstaand rooster is onder voorbehoud. In geval van afwezigheid van één van de artsen en/of physician assistant zal het rooster aangepast worden. In voorkomende gevallen wordt ook een waarnemend huisarts ingezet. We streven ernaar dit te beperken en zo veel mogelijk dezelfde waarnemend huisarts in te zetten.

Contact

Spoednummer 0187-683242
 

Huisartsenpraktijk Kop van 't Eiland

Locatie Ouddorp: Dorpstienden 3a
3253 AS Ouddorp
Telefoon:
0187-681312
Receptenlijn:
0187-681312 optie 2
KvK:
24460857
Locatie Goedereede: Jongkoenstraat 1b
3252 AV Goedereede
info@huisartsouddorp.nl (alleen voor administratieve zaken)
Routebeschrijving >

Online afspraak maken

">button-digistente